Mijn Qweb

IS JOUW DOMEINNAAM NOG VRIJ?

Premium Hosting

Bent u op zoek naar een krachtig hosting pakket voor uw webshop of heeft u meer ruimte nodig voor u website dan zijn onze Premium Hosting pakketten uitermate geschikt. Een aantal aspecten bepalen of u beter kunt kiezen voor een Linux hosting pakket of een Windows hosting pakket. Allereerst is het belangrijk om te kijken hoe uw website is geprogrammeerd. Als de applicaties op uw website zijn geprogrammeerd in PHP of MySQL, dan heeft een Linux hosting pakket de benodigde functionaliteiten om uw website op een stabiele en snelle manier te laten werken. Is uw website geprogrammeerd in ASP.net of wordt er gebruik gemaakt van MSSQL? Dan zijn onze Windows hosting pakketten uiterst geschikt om deze toepassingen te ondersteunen.

Premium Linux Hosting Premium Windows Hosting

Premium Linux Hosting S € 36,95 p.m.
5 Domeinnamen
20 GB Opslagruimte
100 GB Dataverkeer
Uurlijkse Backups
Bestellen
Premium Linux Hosting M € 49,95 p.m.
5 Domeinnamen
35 GB Opslagruimte
150 GB Dataverkeer
Uurlijkse Backups
Bestellen
Premium Linux Hosting L € 61,95 p.m.
5 Domeinnamen
50 GB Opslagruimte
250 GB Dataverkeer
Uurlijkse Backups
Bestellen

STANDAARD INBEGREPEN

UNLIMITED
MAIL

UNLIMITED
DATABASES

WORDPRESS
IN 1 KLIK

SSD
STORAGE

UITGEBREIDE
SUPPORT

PREMIUM
PLATFORM

PLESK
CONTROL PANEL

UURLIJKSE
BACKUPS

SSD Storage

Voor al onze hosting pakketten maken wij gebruik van SSD opslag. Bij een webhosting pakket wordt uw website bij Qweb opgeslagen, dit gebeurt op een harde schijf. Een SSD schijf is vele malen sneller dan een normale schijf, zo heeft u altijd een snelle website.

Bescherming tegen malware

Bij onze Premium en Reseller Hosting pakketten bieden wij standaard ImunifyAV aan. Met ImunifyAV kunt u gemakkelijk uw eigen website scannen voor trojans, virussen, adware en spyware. Wanneer er een geinfecteerd bestand is gevonden wordt deze waar mogelijk direct gepatched. Wij scannen dagelijks uw hostingpakket, de resultaten zijn gemakkelijk in te zien via het controle paneel.

Uurlijkse Backups

Wij maken van elk uur een back-up van onze Premium Hosting servers. Wij kunnen de verwijderde of aangepaste data vanuit een back-up terugplaatsen. In het geval van een incident is het ook mogelijk om de gehele server naar een eerder tijdstip te herstellen. Zo kunt u er zeker van zijn dat we altijd een beschikbare kopie hebben van uw data. Via het controle paneel is het ook mogelijk om zelf back-ups te maken en deze terug te plaatsen.