Mijn Qweb

IS JOUW DOMEINNAAM NOG VRIJ?

Microsoft 365 Business

Wilt u uw Office applicaties en e-mail beheren vanuit de cloud, zodat u en uw werknemers altijd en overal efficiënt kunnen werken? Dan is een Microsoft 365 Business (voorheen Office 365 Business) abonnement van Qweb de juiste keuze voor uw bedrijf.

Met de vertrouwde Office applicaties in de cloud beschikt u altijd over de laatste versie en heeft u overal toegang tot uw apps en documenten, of u nu op kantoor, thuis of onderweg werkt. Standaard krijgt u bij Microsoft 365 zakelijk onder andere 1TB OneDrive opslag zodat u altijd al uw documenten bij de hand hebt. Hierdoor kunnen uw werknemers nog efficiënter werken en blijft u op afstand én op locatie verbonden met uw klanten.

Microsoft 365 Business is geschikt voor kleine en middelgrote organisaties. Wij bieden ook Microsoft 365 Enterprise aan voor grote organisaties.

* Onze Microsoft 365 abonnementen zijn standaard unmanaged, dus onder uw eigen beheer. Wij leveren een tenant met een admin account en de bestelde licenties waarmee u de benodige accounts kunt aanmaken en beheren. Voor 15 euro per gebruiker per maand kunt u managed support afnemen.

Microsoft 365 Logo
Business Basic € 8,95 p.m. per gebruiker
Office 2019 desktop
Office online
Teams
Exchange mailbox 50GB
1 TB OneDrive
Geavanceerde beveiliging
Managed support *
Bestellen
Business Standard € 15,95 p.m. per gebruiker
Office 2019 desktop
Office online
Teams
Exchange mailbox 50GB
1 TB OneDrive
Geavanceerde beveiliging
Managed support *
Bestellen
Business Premium € 26,95 p.m. per gebruiker
Office 2019 desktop
Office online
Teams
Exchange mailbox 50GB
1 TB OneDrive
Geavanceerde beveiliging
Managed support *
Bestellen
Apps voor bedrijven € 13,95 p.m. per gebruiker
Office 2019 desktop
Office online
Teams
Exchange mailbox 50GB
1 TB OneDrive
Geavanceerde beveiliging
Managed support *
Bestellen

Microsoft 365 Business voordelen

Overal toegang tot je Office applicaties

In alle abonnementen kan men gebruikmaken van de online Office applicatie, zo hebben medewerkers via hun uw eigen internetbrowser overal toegang tot hun documenten. Hiermee is Microsoft 365 zakelijk een productiviteitsoplossing die geheel past bij de moderne manier van werken. Werken is immers niet langer gebonden aan een bepaalde plaats of tijd. Kiest u voor Business Standard, Business Premium of Apps voor bedrijven, dan is het ook mogelijk om gebruik te maken van de offline applicaties (5 apparaten per licentie).

Online vergaderen

Met de Basic, Standard en Premium abonnementen van Microsoft 365 zakelijk kunt u gebruikmaken van Microsoft Teams. Met Teams kunt u gemakkelijk met elkaar chatten, vergaderen en bestanden delen. Vergader direct met uw collega’s (binnen dezelfde organisatie) of nodig externe gasten uit en voeg deze toe aan uw team. Dit maakt locatieonafhankelijk werken nodig eenvoudiger.

E-mail, contacten en agenda

Bij de Basic, Standard en Premium abonnementen van Microsoft 365 Business is een 50GB exchange mailbox inbegrepen. Met Exchange kunt u gemakkelijk uw agenda online inzien, gemakkelijk delen met uw collega’s en contactpersonen en e-mail synchroniseren op diverse apparaten. De online webmail heeft dezelfde look and feel als Outlook, zo kunt u ook in de webbrowser efficiënt verder werken.

Microsoft 365 zakelijk van Qweb

Kies voor Microsoft 365 Business van Qweb en start ook met efficiënter werken in de cloud. Combineer een Microsoft 365 zakelijk abonnement met Qweb’s professionele webhosting met 99,95% uptime garantie en wij garanderen dat uw apps en documenten over het gehele jaar minimaal 99,95% van de tijd online zijn.

Heeft u nog vragen over Microsoft 365 zakelijk of loopt u tegen een probleem aan? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088 - 2088 088 en per mail via info@qweb.nl