Mijn Qweb

IS JOUW DOMEINNAAM NOG VRIJ?

Over Qweb

Qweb Internet Services B.V., gevestigd te Rotterdam (Thornico Building) is een Full-Service hostingbedrijf dat is ontstaan uit een fusie in 2002 van Euras Internet Services en NetworXolutions. Ooit begonnen vanuit een zolderkamer zijn we nu uitgegroeid tot een bedrijf met 11 medewerkers. Qweb heeft momenteel ruim 1.000 servers in eigendom en/of beheer. Daarnaast beheren we ruim 10.000 websites en 16.000 domeinen. Met ruime ervaring op gebied van Linux en Windows hosting hebben wij ons weten te profileren als een betrouwbare hosting provider. Mede dankzij onze trouwe klanten en succesvolle relaties hebben wij in de afgelopen jaren een enorme groei weten te realiseren in de hostingbranche. Naast bijvoorbeeld domeinnamen en webhosting leveren wij ook IaaS-platformen.

Onze Missie

“Het leveren van Premium Hosting met specialisme en compleet beheer zodat de klant zich kan richten op zijn ‘core’ business.” De klant kan zich door het externe beheer richten op zijn eigen core business. Qweb geeft de klant echter de mogelijkheid om de hosting gedeeltelijk zelf te beheren. Zij kunnen hoe dan ook rekenen op full support van Qweb.

Ervaren en professionele helpdesk

Wij zijn een voorstander van heldere communicatie en persoonlijke benadering. Daarom wordt hier veel aandacht aan besteed. Wij beschikken over een professionele en snelle helpdesk die uitstekende kennis heeft over Linux, Windows, VMware en Wordpress. Dit wordt uiteraard op een eenvoudige manier doorvertaald aan zowel technische als minder technische klanten.

Onze helpdesk is geopend op werkdagen van negen tot vijf uur. Buiten kantoortijden zijn wij voor storingen telefonisch bereikbaar.

Wilt u op de hoogte blijven van onderhoud en storingen? Bekijk onze netwerkstatus pagina. Op deze pagina kunt u de actuele netwerkstatus bekijken.

Waarom kiezen voor Qweb?

TELEFONISCHE
SUPPORT

PROFESSIONELE
HELPDESK

20 JAAR
ERVARING

PREMIUM
PLATFORM

TEVREDEN
KLANTEN

BETROUWBAAR
NETWERK

PERSOONLIJKE
SERVICE

800+
EXTENSIES

Onze visie

Qweb neemt haar verantwoordelijkheid om alle aspecten waar zij mee te maken heeft, zoals haar eigen hosting diensten, medewerkers en milieu continu te verbeteren. Qweb is de hosting provider die bekend staat om haar full-service support waarbij er aan elk aspect wordt gedacht om alle hosting zorgen van de klant uit handen te nemen. Daarnaast besteedt Qweb specifieke aandacht aan het milieu door meer te investeren in energiezuinige apparatuur en hosting technieken, die minder belastend zijn voor het milieu.