Mijn Qweb

IS JOUW DOMEINNAAM NOG VRIJ?

Basic Hosting

De keuze van het juiste webhosting pakket voor uw hosting doeleinden kan een lastige taak zijn, daarom helpt Qweb u graag mee. Een aantal aspecten bepalen of u beter kunt kiezen voor een Linux hosting pakket of een Windows hosting pakket. Allereerst is het belangrijk om te kijken hoe uw website is geprogrammeerd. Als de applicaties op uw website zijn geprogrammeerd in PHP of MySQL, dan heeft een Linux hosting pakket de benodigde functionaliteiten om uw website op een stabiele en snelle manier te laten werken. Is uw website geprogrammeerd in ASP.net of wordt er gebruik gemaakt van MSSQL? Dan zijn onze Windows hosting pakketten uiterst geschikt om deze toepassingen te ondersteunen.

Basic Linux Hosting Basic Windows Hosting

E-mail Only € 2,95 p.m.
1 Domeinnaam
2 GB opslagruimte
15 GB dataverkeer
Dagelijkse backups
Bestellen
Basic Linux XS € 6,95 p.m.
1 Domeinnaam
2,5 GB opslagruimte
25 GB dataverkeer
Dagelijkse backups
Bestellen
Basic Linux S € 8,95 p.m.
1 Domeinnaam
5 GB opslagruimte
50 GB dataverkeer
Dagelijkse backups
Bestellen
Basic Linux M € 14,95 p.m.
5 Domeinnamen
10 GB opslagruimte
100 GB dataverkeer
Dagelijkse backups
Bestellen
Basic Linux L € 22,95 p.m.
5 Domeinnamen
25 GB opslagruimte
250 GB dataverkeer
Dagelijkse backups
Bestellen
Basic Linux XL € 30,95 p.m.
5 Domeinnamen
50 GB opslagruimte
500 GB dataverkeer
Dagelijkse backups
Bestellen

STANDAARD INBEGREPEN

UNLIMITED
MAIL

UNLIMITED
DATABASES

WORDPRESS
IN 1 KLIK

SSD
STORAGE

UITGEBREIDE
SUPPORT

PREMIUM
PLATFORM

PLESK
CONTROL PANEL

UNLIMITED
FTP

Welk pakket is voor mij geschikt?

Welk pakket het meest geschikt is voor uw website is afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst is er de keuze tussen Linux en Windows, bestaat uw website uit PHP en of MySQL (zoals bijvoorbeeld Wordpress, Joomla of Drupal) dan kiest u voor Linux. Maakt uw website gebruik van ASP.net of MSSQL (zoals bijvoorbeeld DotNetNuke of Umbraco), dan kiest u voor Windows. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor Linux of Windows kunt u kiezen uit 5 verschillende pakketten, het verschil in deze pakketten is met name de opslagruimte. Heeft u een kleine website of bent u net gestart dan is het XS of S pakket vaak al voldoende. Voor een middelgrote website kunt u kiezen voor het M pakket, heeft u grote website kies dan voor het L of XL pakket.

Eenvoudig CMS installeren

Binnen al onze hostingpakketen bieden wij u de mogelijkheid om middels een aantal klikken eenvoudig een CMS of andere webapplicatie te installeren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Wordpress, Joomla of Drupal. Middels de eenvoudige wizard is het installeren van uw eigen CMS zo gepiept. Voor Wordpress biedt het control panel uitgebreide ondersteuning, zo wordt u bijvoorbeeld op de hoogte gehouden van updates binnen Wordpress en heeft u de mogelijkheid om Wordpress automatisch te laten updaten.

SSL Certificaat

Steeds meer klanten doen hun aankopen online, hierdoor wordt er steeds meer privacygevoelige informatie zoals persoons-, bank- en bestelgegevens over het internet uitgewisseld. Om uw bezoekers op uw website een veilig en vertrouwd gevoel te geven, raden wij u aan om uw website en transacties te beveiligen met een SSL certificaat.