Mijn Qweb

IS JOUW DOMEINNAAM NOG VRIJ?

In een wereld waarin de techniek snel veranderd, en je als organisatie je geen zorgen meer wilt maken over of alles goed functioneert, is het van belang een partner te hebben die je blind kan vertrouwen. Toen Lancom ervoor koos om de volledige centrale infrastructuur onder te brengen bij Qweb, was dat in het begin best spannend. Van de ICT dienstverlening die Lancom levert is dit namelijk een elementair onderdeel. Sinds de migratie, waarin Qweb het voortouw nam, hebben we een uptime van 100%. Wanneer we extra servers nodig hebben, is dat vaak binnen een dag geregeld. We worden nooit vermoeid met vragen over resources, maar juist proactief voorzien van tips and tricks om de dienstverlening naar onze klanten te verbeteren. Alle medewerkers van Qweb staan dag en nacht voor ons klaar en voelen inmiddels echt als onze eigen collega’s. Waar het eerst nog spannend was, hebben we tegenwoordig meer rust dan ooit.

Peter Vorstenbos Lancom

3 jaar geleden waren wij op zoek naar een extra leverancier van dedicated servers voor onze klanten. Dit omdat de partij waarmee wij al 10 jaar samenwerkten steeds "kleiner" werd qua aantal medewerkers. De service aldaar was top, maar we wilden niet afhankelijk zijn van 1 of 2 mensen. We waren dus op zoek naar een servicegericht bedrijf, met goede diensten, maar wel met continuïteit. In deze zoektocht kwamen we uit bij Qweb. De eerste paar jaar hebben we gebruikt om de "proeven" of de relatie naar meer smaakte, immers, je moet diverse situaties met elkaar hebben meegemaakt om te kijken wat je echt aan elkaar hebt. Dat blijkt inmiddels een hele goede klik en inmiddels draait 40% van ons serverpark bij Qweb. We weten bovendien zeker dat dit de komende jaren verder uitgebreid wordt, Qweb heeft namelijk ook onlangs weer aangetoond er te zijn als je ze nodig hebt, precies hetgeen wat wij zoeken!

Frank de Lange Bratpack

Ik zit zowel privé als zakelijk al heel wat jaartjes bij Qweb; klein klantje maar hoor. Ik vind het werkelijk opvallend hoe groot de dienstverlening is van de mensen van Qweb en daarbij zijn ze ook allemaal sympathiek en behulpzaam. Als onderneming mogen jullie trots zijn met zulke mensen! Vind het al jaren, maar het moest ook maar eens een keer gezegd worden.

Louis Ras Philosophia

Al jaren is QWEB, www.qweb.nl, onze provider maar waarom? Qweb is niet de goedkoopste maar in onze ogen wel de beste en dat niet alleen vanwege de uitermate goede service maar ook omdat Qweb groen is! Dat wil zeggen dat onze servers op stroom werken die uit windenergie wordt gewonnen! Ook onze kranten zijn maatschappelijk verantwoord, want ze komen niet door de bus maar uitsluitend via het internet. JJJMedia, de uitgever van uw kranten, vindt het in deze tijd onverantwoord bomen te kappen en vervuilende drukinkten te gebruiken om het nieuws aan te bieden.

Jan-Willem Ludolph JJJ Media

Wij zitten nu meer dan 10 jaar bij Qweb en eigenlijk zegt dit al genoeg. De mensen van Qweb zijn vriendelijk, kundig en behulpzaam. Met het nieuwe ingevoerde transparante beleid verwacht ik dat de dienstverlening op een hoog niveau zal blijven. Ik heb ook de indruk dat nu goed wordt geïnvesteerd in apparatuur en medewerkers. De prijsstelling is hier dan ook naar maar voor goede kwaliteit moet nu eenmaal betaald worden. Ik blijf echter wel altijd kritisch en ik trek aan de bel wanneer ik denk dat er iets niet goed gaat. De snelheid waarmee foutjes dan worden hersteld is uitzonderlijk goed en gemaakte afspraken worden goed nagekomen. Ik kan Qweb iedereen van harte aanraden. www.vakantiehuis-frankrijk.nl Dé organisatie voor particuliere verhuur en verkoop van huizen in Frankrijk.

Hans van Baggum vakantiehuis-frankrijk.nl

Websols levert al 20 jaar weboplossingen en net als onze klanten verwachten wij ook een uitstekende service van onze leveranciers. Daarom zijn onze weboplossingen in goed handen bij Qweb. Altijd bereikbaar, altijd meedenken, altijd een goede oplossing. Onze hostingpartner is in een woord: betrouwbaar!!

Ralph Klerk Websols

Wij hebben in Qweb een betrouwbare en meedenkende partner gevonden voor al onze hosting oplossingen. Een club die goed bereikbaar is, meedenkt en doet wat ze zeggen. Daarnaast ook nog rekening houdend met mens en milieu. Al met al een fijne partner om mee samen te werken.

Bart Andeweg Superlatief

Tot mijn genoegen kon ik voor groene hosting gewoon bij mijn "huisleverancier" terecht. Door de jaren heen ben ik altijd heel plezierig en snel geholpen als ik even vastliep. Het aantal websites en de omvang van de pakketten varieerde, maar voor de service maakte dat nooit uit. Iedere klant is "special" bij Qweb. Ik hoop daarom nog lang samen te werken met Qweb, terecht "proud to be special"!

Jip Kruis Schoolvoorbeeld

Zon-IQ is een zonnestroombedrijf dat mensen in de gelegenheid stelt betrouwbaar en duurzaam hun eigen energie op te wekken door middel van zonnepanelen. Wij bieden advies op maat, volledige ontzorging en stellen hoge kwaliteitseisen aan het materiaal en de installatie. Om onze klanten via verschillende kanalen te woord te staan is e-mail een erg belangrijk communicatiemiddel. Wij hebben hiervoor voor de diensten van Qweb gekozen omdat onze privacy is gewaarborgd, nieuwe accounts snel aangemaakt kunnen worden en de helpdesk uiterst deskundig is. Onze samenwerking met Qweb ervaren wij als zeer prettig!

Leon Harrewyn ZON-IQ

We bieden al geruime tijd samen met Qweb betrouwbare en schaalbare hosting oplossingen aan. Qweb biedt als Fullservice hosting partij een groot aantal hostingoplossingen aan. Of het nu gaat om een shared hosting pakket waarbij we voor iedere startende website beheerder een passende oplossing kunnen bieden, of een bedrijf met een grote website of webshop die graag een eigen dedicated server wil. De laatste jaren brengen wij veel Magento webwinkels onder bij Qweb. Reguliere webhosting is niet goed geschikt voor het hosten van een Magento webwinkel, de software is zeer uitgebreid en vraagt veel van een server configuratie. Met de specifieke Magento webhosting oplossingen bij Qweb is de volledige server geoptimaliseerd voor het uitvoeren van taken van uw Magento webwinkel. Tevens is er door de goede en korte support lijnen snel en adequaat reactie bij eventuele problemen en dat werkt natuurlijk prettig!

Kees Kuijpers symfony | XIB

Axoft en Qweb werken al lange tijd samen. Qweb heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als betrouwbare partner op hosting gebied met de benodigde kennis en ervaring. Daarnaast is de directeur een prima zakenpartner waar goede afspraken mee te maken zijn die hij altijd nakomt.

Alesha Soumokil Axoft

Wij maken al jaren gebruik van de professionele diensten van Qweb. NIOW en Mijntraining.nl verkopen taal-, schrijf en vaardigheidstrainingen. Van een cursus Engels tot een Assertiviteitstraining. Continu bereikbaar zijn via internet is voor ons een must. Elk moment dat de website niet werkt betekent omzetverlies. Gelukkig neemt Qweb deze taak heel serieus en staan ze altijd klaar op de momenten dat het nodig is. Top!.

Menno Hordijk NIOW

Wij doen al ruim 10 jaar zaken met Qweb en zijn erg tevreden over de aangeboden producten en diensten. Momenteel hebben ze onze servers in beheer, nemen we e-mail filter- en fallback diensten af en registreren wij er onze domeinnamen. Qweb biedt een goede prijs/kwaliteit verhouding, heeft voldoende technische kennis in huis en reageert snel en adequaat op support verzoekjes.

Maikel Vugts BlueGlobe

Qweb is voor YouBeDo.com de ultieme partner, de medewerkers zijn erg betrokken en de directeur ondersteunt ons volledig door onze diensten te sponsoren. Dit laat zien dat hij gelooft in onze goede doelen concept. Daarnaast zijn de diensten van hoogwaardige kwaliteit en afspraak is altijd afspraak.

Michael van Loenen YouBeDo

Qweb is sinds enkele jaren de vaste hostingpartij van MVO Nederland. In die tijd heeft Qweb zich bewezen als een betrouwbare partner. Eventuele vragen worden altijd zeer snel beantwoord en nieuwe oplossingen in no time geïmplementeerd. Persoonlijk had ik eerder met Qweb gewerkt (Nederlands Film Festival en Kosmopolis). De uitstekende ervaringen die hier waren opgedaan hebben tot de vernieuwde samenwerking met MVO Nederland geleid. Dat Qweb ook actief aan maatschappelijk verantwoord ondernemen doet is een extra groot pluspunt.

Frans van der Groen MVO Nederland

De Fietsersbond is de belangenbehartiger van alle fietsers van Nederland. Naast een grote en actieve website heeft de bond ook de beste interactieve routeplanner voor fietsers ontwikkeld. Hierdoor is de populariteit en daarmee het bezoek aan de website fietsersbond.nl in korte tijd sterk gestegen. De hosting van Qweb kon op deze groei snel inspelen en levert nu een stabiel platform voor alle activiteiten en acties van en voor fietsers. Ook op mobiele applicaties zal de Fietsersbond de komende tijd sterk uitbreiden. De Fietsersbond heeft het vertrouwen dat Qweb de juiste partner is voor zijn webactiviteiten.

Edwin van Leeuwen De Fietsersbond

De Stichting Diagnose Kanker staat klaar voor kankerpatiënten, partners, familie en nabestaanden met informatie, steun en lotgenotencontact. Door Qweb beschikken wij over een snel, betrouwbaar en efficiënt internetplatform sinds 2000. Qweb sponsort de stichting en laat door sociaal te ondernemen zien dat zij hart hebben voor deze kwetsbare mensen in de samenleving en de stichting En dat is ook hard nodig, Voor veel mensen is er altijd wel iemand met kanker dichtbij. Wij zijn blij met Qweb!

Tom van der Wal Stichting Diagnose Kanker

Ruim 8 jaar geleden hebben wij voor de eerste keer kennis gemaakt met Qweb. Zoals wel vaker wordt gezegd is de eerste klap een daalder waard en dat geld ook voor onze eerste klap. Begonnen met hosting, daarna een eigen krachtige server en weer wat later nog een krachtigere en snellere server. Goede communicatie, voldoende vakkennis en betrouwbare systemen maken van Qweb een partij waarmee bovenstaande veranderingen geruisloos zijn gegaan, prettig samenwerken dus. Wat ons betreft, wij zijn klaar voor de volgende 8 jaar!

Dick de Kuijper Digitransfer

Als bedrijven wat groter worden gaat dat vaak ten koste van persoonlijk contact en bereikbaarheid. Een positieve uitzondering is Qweb: altijd telefonisch te bereiken zonder wachttijd en ook buiten kantooruren worden storingen snel opgelost.

Ido Hurkmans Hurkmans ID