Proud to be special

Direct bereikbaar op: 088 - 2 088 088

Direct online met je eigen website, controleer nu!
WWW.
WWW.

Referenties

Fietsersbond

De Fietsersbond is de belangenbehartiger van alle fietsers van Nederland. Naast een grote en actieve website heeft de bond ook de beste interactieve routeplanner voor fietsers ontwikkeld. Hierdoor is de populariteit en daarmee het bezoek aan de website fietsersbond.nl in korte tijd sterk gestegen. De hosting van Qweb kon op deze groei snel inspelen en levert nu een stabiel platform voor alle activiteiten en acties van en voor fietsers. Ook op mobiele applicaties zal de Fietsersbond de komende tijd sterk uitbreiden. De Fietsersbond heeft het vertrouwen dat Qweb de juiste partner is voor zijn webactiviteiten.
Qweb referenties - Fietsersbond


MVO Nederland

Qweb staat voor MVO Nederland gelijk aan snelle en betrouwbare dienstverlening. Daarnaast is Qweb bewust met MVO bezig, wat de complete bedrijfsvoering ten goede komt.
Qweb referenties - MVO Nederland


Stichting Diagnose Kanker

Qweb sponsort onze stichting en laat door sociaal te ondernemen zien dat zij hart hebben voor deze kwetsbare mensen in de samenleving en de stichting  En dat is ook hard nodig, Voor veel mensen is er altijd wel iemand met kanker dichtbij. Wij zijn blij met Qweb!
Qweb referenties - Stichting diagnose kanker


Youbedo

Qweb is voor YouBeDo.com de ultieme partner. Betrokkenheid, kwaliteit en afspraak is altijd afspraak. Ik was zelfs verrast door de directeur van Qweb die mij op eigen initiatief belde om te vertellen dat ze al onze hosting diensten wilden sponsoren omdat we binnen hun MVO beleid vallen.
Qweb referenties - YouBeDo


Trendymeubels.nl

Vanaf de eerste dag van de lancering van Trendymeubels.nl, november 2011 werken wij samen met Qweb. Wij hebben in het verleden veel goede ervaringen gehad met de diensten van Qweb en daarom hebben we besloten om onze diensten volledig onder Qweb te brengen. Tot nu toe hebben we nooit een downtime ervaren en de snelheid van onze website is uitstekend. Qweb voldoet ook aan de specifieke wensen voor onze online magento shop Trendymeubels.nl. Problemen komen bijna niet voor maar als het een keer voorkomt, dan worden wij snel en vriendelijk geholpen door de support medewerkers. 

Qweb referenties - Trendymeubels.nl


Digitransfer

Ruim 8 jaar geleden hebben wij voor de eerste keer kennis gemaakt met Qweb. Zoals wel vaker wordt gezegd is de eerste klap een daalder waard en dat geld ook voor onze eerste klap. Begonnen met hosting, daarna een eigen krachtige server en weer wat later nog een krachtigere en snellere server. Goede communicatie, en betrouwbare systemen hebben ervoor gerzord dat bovenstaande veranderingen geruisloos zijn gegaan. Prettig samenwerken dus!
Qweb referenties - Digitransfer


Axoft

Qweb heeft bij ons een zeer goede reputatie. Bij problemen is een belletje voldoende om alles weer op te lossen. Kunnen ze het probleem niet meteen oplossen? Dan maken ze afspraken en bellen ze je altijd terug. Een servicedesk waar je op kunt vertrouwen. Wij brengen met een gerust hart onze webhosting en domein registratie bij Qweb onder.
Qweb referenties - Axoft


ZON-IQ

Om onze klanten via verschillende kanalen te woord te staan is e-mail een erg belangrijk middel. Wij hebben voor Qweb gekozen omdat onze privacy is gewaarborgd, nieuwe accounts snel aangemaakt kunnen worden en de helpdesk uiterst deskundig is. Onze samenwerking met Qweb ervaren wij als zeer prettig!
Qweb referenties - Zon-IQ


NIOW

Wij maken al jaren gebruik van de professionele diensten van Qweb. NIOW en Mijntraining.nl verkopen taal-, schrijf en vaardigheidstrainingen. Van een cursus Engels tot een Assertiviteitstraining. Continu bereikbaar zijn via internet is voor ons een must. Elk moment dat de website niet werkt betekent omzetverlies. Gelukkig neemt Qweb deze taak heel serieus en staan ze altijd klaar op de momenten dat het nodig is. Top!

Qweb referenties - NIOW


symfony | XIB

De laatste jaren brengen wij veel Magento webwinkels onder bij Qweb. Reguliere webhosting is niet goed geschikt voor het hosten van een Magento webwinkel, de software is zeer uitgebreid en vraagt veel van een server configuratie. Met de specifieke Magento webhosting oplossingen bij Qweb is de volledige server geoptimaliseerd voor het uitvoeren van taken van uw Magento webwinkel. Tevens is er door de goede en korte support lijnen snel en adequaat reactie bij eventuele problemen en dat werkt natuurlijk prettig!

Qweb referenties - symfony | XIB


BlueGlobe Internet Services

Wij doen al ruim 10 jaar zaken met Qweb en zijn erg tevreden over de aangeboden producten en diensten. Momenteel hebben ze onze servers in beheer, nemen we e-mail filter- en fallback diensten af en registreren wij er onze domeinnamen. Qweb biedt een goede prijs/kwaliteit verhouding, heeft voldoende technische kennis in huis en reageert snel en adequaat op support verzoekjes.
Qweb referenties - Blueglobe Internet Services


Stammeshaus.com

Stammeshaus.com heeft als kleine webbouwer behoefte aan grote steun van een hosting bedrijf. Waar andere hosting bedrijven uitblinken in lage prijzen voor grote accounts met weinig service heeft Qweb zich met een hoogstaande service tegen een concurrerende prijs, meer dan bewezen. Door persoonlijke aandacht en toewijding is er in ruim 10 jaar samenwerking, een hecht partnership gegroeid waardoor projecten van Stammeshaus.com zich kunnen bewijzen op internet. Qweb geeft vertrouwen en daar kan Stammeshaus.com op bouwen.

Qweb referenties - Stammeshaus.com


CompuCase verzuimsoftware

CompuCase Verzuimsoftware biedt online software voor arbodiensten en case managers. De systemen worden gehost via de racks van Qweb omdat wij Qweb al jarenlang kennen als een uitstekende partner op het gebied van hosting. Met name de kundigheid en snelle responstijden van Qweb zijn voor ons de reden om al zo lang partner te zijn van Qweb.
Qweb referenties - CompuCase Verzuimsoftware


Hurkmans Internet diensten

Als bedrijven wat groter worden gaat dat vaak ten koste van persoonlijk contact en bereikbaarheid. Een positieve uitzondering is Qweb: altijd telefonisch te bereiken zonder wachttijd en ook buiten kantooruren worden storingen snel opgelost.
Qweb referenties - Hurkmans Internet diensten


Interesse?

Bent u ook op zoek naar een betrouwbare hosting partner? Voor meer informatie over onze managed dedicated servers, virtual servers en webhosting diensten kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Daarnaast is onze sales afdeling ook te bereiken via het telefoonnummer 088 2 088 088.