Mijn Qweb

IS JOUW DOMEINNAAM NOG VRIJ?

Domeinnaam verhuizen

Heeft u een domeinnaam bij een andere provider geregistreerd, maar wilt u deze naar Qweb verhuizen? Dan is dit heel eenvoudig. Uw domeinverhuizing is bij Qweb zo geregeld!

U kunt uw domeinnaam verhuizen door een EPP-code bij uw huidige provider aan te vragen. Dit wordt ook wel een autorisatiecode, verhuiscode of token genoemd. De EPP-code is als het ware een geheime virtuele sleutel die bewijst dat het domein alleen van uzelf is. Op deze manier kunt u voorkomen dat uw domeinnaam door anderen wordt verhuisd. De domeinnaam verhuizing verschilt per extensie, bekijk hieronder welke gegevens u nodig heeft.

Direct beginnen met verhuizen? Check ons 5-stappenplan aan de rechterzijde. Uw domeinnaam overdragen is zo gepiept.

1

Vraag token op bij huidige provider

2

Vul domeinnaam in op Qweb.nl

3

Klik op verhuizen

4

Geef verhuiscode op

5

Start de verhuizing

Wat is een domeinnaam verhuizing?

Bij een domeinnaam verhuizing wijzigt u van provider, de partij bij wie u de domeinnaam geregistreerd heeft. U wisselt dus van provider, maar u blijft de houder van de domeinnaam. Wilt u een domeinnaam doorverwijzen naar een bepaalde website? Maak dan gebruik van onze service domeinnaam doorsturen.

Hoe werkt een domeinnaam verhuizing?

Wanneer u een domeinnaam wilt verhuizen naar Qweb, dan bestelt u deze via onze domeinchecker, de zoekbalk bovenaan de pagina. Tijdens het bestelproces zal de domeinnaam 'Verhuizen' als status hebben. Na het opgeven van de verhuiscode rondt u het bestelproces af. Wij gaan nu de domeinverhuizing voor u starten!

Zorg dat u ruim op tijd de domeinverhuizing in gang zet, hoewel de meeste domeinen dezelfde dag nog verhuisd worden, zijn er een aantal extensies die meer tijd nodig hebben. Wij raden dan ook aan om uw domeinverhuizing minimaal 3 weken van te voren te starten. Geef aan de oude provider door dat u uw domeinnaam gaat verhuizen en zeg eventueel lopende contracten op. Dit voorkomt dat u na de domeinverhuizing niet verrast wordt door een factuur van de oude provider!

Heeft u vragen over de verhuizing van een specifiek extensie? Dan kunt u contact opnemen met Qweb, wij helpen u graag verder.

Waarom uw domeinnaam verhuizen naar Qweb?

Heeft u een domeinnaam, maar bent u ontevreden over uw huidige provider? Vanwege de hoge jaarlijkse kosten, kwaliteit van de klantenservice, matige beveiliging of de vele server storingen? Dan is het verhuizen van uw domeinnaam naar Qweb is een goede keuze. Bij Qweb profiteert u onder meer van:

  • Professionele helpdesk
  • Premium platform
  • Gemakkelijk DNS controlepaneel
  • Persoonlijke service
  • Domein staffelkortingen

Domein verhuizen met staffelkorting

Wilt u meerdere domeinen registreren of verhuizen? Profiteer dan van de aantrekkelijke staffelkortingen van Qweb. Op basis van het aantal domeinen dat u bij ons onderbrengt, krijgt u een vaste korting op de prijzen van de domeinen. De korting kan oplopen tot wel 20%.

Benieuwd voor welke korting u in aanmerking komt? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088 - 2088 088 en per mail via info@qweb.nl