Proud to be special

Direct bereikbaar op: 088 - 2 088 088

Direct online met je eigen website, controleer nu!
WWW.
WWW.

Partners

Qweb Partners

Wij geloven in de kracht van samenwerking, een goede samenwerking leidt immers tot kwaliteitsverbetering van onze diensten. Daarom zetten wij regelmatig externe expertise in om tot de beste resultaten te komen. Wij hebben in de afgelopen jaren een mooi netwerk opgebouwd met gespecialiseerde partners. De diensten van onze partners sluiten nauw aan op onze dienstverlening en kwaliteitsnormen. Of het nu gaat om webhosting, email hosting, magento of virtualisatie oplossingen: wij implementeren samen met onze partners voor u de best passende oplossing. 


MVO Nederland

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij Qweb hoog in het vandaal. Daarom zijn wij partner van MVO Nerderland, en werken graag met hen samen. MVO Nederland is het startpunt voor alle ondernemers die hun bedrijfsvoering willen verduurzamen. Zij inspireren ondernemers en brengen partners van MVO Nederland graag bij elkaar. Door van elkaar te leren en te inspireren komen ondernemingen steeds meer dichterbij hun doel: een duurzame samenleving.
Qweb partners - MVO Nederland


SpamExperts Hosting partner

Om onze klanten te voorzien van optimale e-mail beveiliging, bieden wij de e-mail beveiligsoplossingen van SpamExperts aan. SpamExperts is een marktleider in Nederland en Europa op het gebied van e-mail beveiliging. Zij ondersteunen verschillende webhosting bedrijven en hebben unieke hulpmiddelen ontwikkeld (E-mail Security Deployment en Automation & Integration plugins). Hiermee kunnen webhosting bedrijven hun klanten krachtige e-mail beveiliging aanbieden en een garantie van bijna 100% geven op een spamvrije mailbox.

Qweb partners - Spamexperts Hosting partner


VMware Professional solution provider

Wij zijn een VMware Professional solution provider en voorzien onze klanten van de beste virtualisatie technologieën. VMware is een Amerikaans softwarebedrijf dat diverse producten heeft om virtualisatie mogeljk te maken. Dankzij de virtualisatie oplossingen van VMware kunnen wij onze klanten krachtige, schaalbare en stabiele virtuele servers en omgevingen aanbieden.

Qweb partners - VMware Professional partner


Supermicro System integrator

Wij willen onze klanten de meest krachtige, effieciente en energiezuinige servers aanbieden en daarom zijn wij partner van Supermicro. Zij zijn een wereldmarkleider in high performance-en efficiënte servers technologie. Supermicro combineert 18+ jaar geavanceerd engineering ervaring met efficiënte productie en integratie-expertise om groene IT-oplossingen te ontwikkelen. Supermicro is toegewijd in het beschermen van het milieu en dit wordt ondersteund door hun "We Keep IT Green®" motto.

Qweb partners - Supermicro System integrator


Cleanbits

Wij zijn sterke voorstanders van duurzaamheid, daarom maken wij zoveel mogelijk gebruik van energiezuinige producten. Daarnaast werken wij graag samen met organisaties die duurzaamheid ondersteunen. Een groot voorbeeld van zo een organisatie is Cleanbits. Dit is een actieve organisatie die streeft naar een zinvolle bijdrage aan het creëren van een duurzaam, milieu vriendelijk internet door het realiseren van CO2-neutrale servers.

Qweb partners - Cleanbits


Aangesloten bij ISPConnect

Wij zijn lid van ISPconnect, dit is een organisatie die de belangen van Internet Service Providers behartigd. ISConnect heeft goede contacten met de media, overheid, politiek, registrars en andere partijen die een belangrijke betekenis voor Qweb  toevoegen.
Qweb partners - ISPConnect


RIPE LIR

Wij zijn lid van RIPE NCC, dit is een onafhankelijke, not-for-profit ledenorganisatie die de infrastructuur van Internet door technische coördinatie steunt. De hoofdactiviteit van RIPE NCC is het optreden als Regional Internet Registry (RIR). Uitgifte van IP-adressen is daarbij één van de taken. Dat wil zeggen dat zij IPv4, IPv6 adressen en AS-nummers uitgeven aan hun leden. Overigens, levert RIPE NCC ook diensten die ten goede komen aan de gehele internetgemeenschap zoals het ontwikkelen en onderhouden van de RIPE database en administratieve ondersteuning voor de RIPE-gemeenschap.

Qweb partners - RIPE LIR


Dell PartnerDirect

Qweb maakt gedeeltelijk gebruik van Dell servers en Dell Equallogic SAN's en doet ook mee aan het Dell PartnerDirect programma. Dit programma is ontwikkeld om de partners te helpen in het aanbieden van producten en oplossingen waar onze klanten behoefte aan hebben. Daarnaast helpt het partnerschap ons ook om geloofwaardigheid binnen de sector op te bouwen en te onderscheiden van de concurrentie.

Qweb partners - Dell PartnerDirect


Ecabo erkend leerbedrijf

Qweb is een ECABO erkend leerbedrijf. Voor het vinden van geschikte stagiaires werken wij samen met ECABO. ECABO is het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor de economisch/administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen. Stagiaires vinden via ECABO hun weg naar een goede stageplek. ECABO onderhoudt verbindingen tussen beroepsonderwijs en bedrijfsleven, met als missie 'een essentiële bijdrage te leveren aan de instroom van voldoende en goed opgeleide medewerkers voor de economisch-, administratieve- , ict- en veiligheidsberoepen'.

Qweb partners - Ecabo erkend leerbedrijf