Proud to be special

Direct bereikbaar op: 088 - 2 088 088

Direct online met je eigen website, controleer nu!
WWW.
WWW.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Qweb is MVO

Als Partner van MVO Nederland draagt Qweb actief bij aan Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Al onze bedrijfsactiviteiten zijn maatschappelijk verantwoord, wij streven naar een goede balans tussen de volgende drie pijlers; Gezondheid, maatschappij en milieu.

Qweb = Groen

Gezondheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons meer dan het ondersteunen van een goed doel, het welzijn van onze medewerkers is net zo belangrijk. Daarom biedt Qweb haar werknemers een gezonde en veilige werkplek dat voldoet aan de Arbo normen. Uiteraard wordt het welzijn van onze medewerkers niet alleen hiermee gestimuleerd. Wij investeren veel in de ontwikkeling van onze medewerkers door o.a. trainingen aan te bieden en hen te verplichten deel te nemen aan relevante seminars. Hiermee denken wij de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen verbeteren. Hiernaast bieden wij onze medewerkers ook de flexibiliteit om thuis te werken.

Maatschappij

Ondernemen met aandacht voor maatschappij daarin kunnen wij ons wel vinden. Dit bewijzen wij door diverse maatschappelijke initiatieven te ondersteunen. Wij ondersteunen verschillende goede doelen door gratis hosting aan te bieden, een aantal goede doelen die wij ondersteunen zijn Youbedo en Stichting Diagnose Kanker.  
Hieronder twee quotes van de ondernemingen die wij sponsoren:

"Qweb is voor YouBeDo.com de ultieme partner. Betrokkenheid, kwaliteit en afspraak is altijd afspraak"
Youbedo 

"Qweb sponsort de stichting en laat door sociaal te ondernemen zien dat zij hart hebben voor deze kwetsbare mensen in de samenleving en de stichting  En dat is ook hart nodig, Voor veel mensen is er altijd wel iemand met kanker dichtbij. Wij zijn blij met Qweb!"
Stichting Diagnose Kanker

Naast sponsorship verkopen wij ook oude hardware waarmee we per jaar duizenden euro’s schenken aan goede doelen. Wij zijn uiteraard ook bereid om meer goede doelen te ondersteunen, voor sponsorverzoeken kan er via het contactformulier van Qweb contact met ons opgenomen worden. 

Milieu

Groen ondernemen speelt een essentiële rol in onze bedrijfsvoering. Daarom maakt Qweb altijd gebruik van oplossingen waarbij minder energieverbruik wordt gestimuleerd. Hierbij kunt u denken aan onze investeringen in energiezuinige apparatuur, beter inrichten van infrastructuur en het stimuleren van virtualisatie. Daarnaast zijn onze servers ondergebracht in verschillende datacenters die allemaal zijn voorzien van 100% groene stroom.

Qweb - MVO