Proud to be special

Heeft u een vraag? Wij bellen u graag terug

Direct online met je eigen website, controleer nu!
WWW.
WWW.

Netwerk

Atrato IP Networks

Qweb maakt gebruik van het netwerk van Atrato IP Networks – een toonaangevende netwerk leverancier van hoogwaardige IP-transit, Carrier Services, Remote Peering en Managed Services. Het netwerk van Atrato IP Networks is ontwikkeld om de veeleisende high traffic diensten van o.a. Internet Service Providers en hosting bedrijven te ondersteunen. Deze netwerkleverancier bestaat al sinds 2005 en levert haar diensten in ruim 15 landen en is verbonden met meer dan 30 internet exchanges waaronder AMS-IX, DE-CIX en LINX. Als gevolg hiervan kunt u vanaf elke locatie een lage responsetijd op uw servers verwachten. Hiernaast excelleert Atrato IP Networks in het leveren van hoge prestaties en kosteneffectieve verbindingen voor de wereldwijde internetroutingtabel voor IPv4 en IPv6.

De netwerkkaart van Atrato IP networks 

Datacenter - Atrato IP map

Atrato IP networks heeft een totale capaciteit van ongeveer 500 Gigabit. Dit wordt o.a. behaald doordat de netwerkleverancier aanwezig is op 25 grootste netwerklocaties in zowel Europa als Amerika. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van premium carriers zoals Global Crossing, Cogent en Level 3. De netwerkapparatuur van Qweb is in een volledig redundante opstelling geplaatst, dit zorgt ervoor dat een verbroken verbinding snel overgenomen kan worden door één van de redundante glasvezels. Hierdoor hoeft u zich nooit zorgen te maken over de beschikbaarheid van uw servers, deze blijven altijd 24/7 beschikbaar.


Het netwerk diagram van Qweb

Qweb - Netwerk diagram

Test de snelheid van ons netwerk en uw verbinding

Indien u de snelheid van ons netwerk wilt testen, kan dat via deze pagina. Hieronder vindt u een aantal testbestanden van diverse grootte. Door deze te downloaden kunt u de snelheid van ons netwerk testen.

     


Tevens kunt u gebruikmaken van de Speedtest.net website waar wij twee servers beschikbaar hebben gesteld om testen naar ons netwerk uit te voeren.

DC: Dataplace Alblasserdam
DC: SmartDC Rotterdam

Datacenter - Qweb netwerk    Datacenter - Qweb netwerk