Proud to be special

Direct bereikbaar op: 088 - 2 088 088

Direct online met je eigen website, controleer nu!
WWW.
WWW.

Over Qweb

Bedrijfsprofiel

Qweb Internet Services B.V., gevestigd te Rotterdam is een Full-Service hostingbedrijf dat is ontstaan uit een fusie in 2002 van Euras Internet Services en NetworXolutions. Ooit begonnen vanuit een zolderkamer zijn we nu uitgegroeid tot een bedrijf met 11 medewerkers. Qweb heeft momenteel ruim 1.000 servers in eigendom en/of beheer. Daarnaast beheren we ruim 10.000 websites en 16.000 domeinen. Met ruime ervaring op gebied van Linux en Windows hosting hebben wij ons weten te profileren als een betrouwbare hosting provider. Inmiddels, hebben wij ook een magento hosting platform ontwikkeld, dat speciaal voor magento is geoptimaliseerd. Mede dankzij onze trouwe klanten en succesvolle relaties hebben wij in de afgelopen jaren een enorme groei weten te realiseren in de hostingbranche.


Onze Missie

“Het leveren van Premium Hosting met specialisme en compleet beheer zodat de klant zich kan richten op zijn ‘core’ business.” Qweb levert premium hosting met oog op kwaliteit, specialisme en met volledig beheer. De klant kan zich door het externe beheer richten op zijn eigen core business. Qweb geeft de klant echter de mogelijkheid om de hosting gedeeltelijk zelf te beheren. Zij kunnen hoe dan ook rekenen op full support van Qweb.


Onze Visie

Qweb neemt haar verantwoordelijkheid om alle aspecten waar zij mee te maken heeft, zoals haar eigen hosting diensten, medewerkers en milieu continu te verbeteren. Qweb wordt de hosting provider die bekend staat om haar full-service support waarbij er aan elk aspect wordt gedacht om alle hosting zorgen van de klant uit handen te nemen. Daarnaast besteedt Qweb specifieke aandacht aan het milieu door meer te investeren in energiezuinige apparatuur en hosting technieken, die minder belastend zijn voor het milieu.

Qweb - visie

Wat is de core business van Qweb?

Wij bieden premium managed hosting diensten met specialisme waarbij de focus sterk ligt op het leveren van hosting met zorg en aandacht. U hoeft bij Qweb geen extra investering te doen in specifieke kennis – wij hebben alle kennis en kunde in huis als het gaat om het complexe beheer van uw server(s).

Specialisme

De diensten van Qweb worden aangeboden op gespecialiseerde hosting platformen zoals Magento en VMware hosting. Onze servers zijn specifiek ingericht voor deze twee platformen waardoor u servers niet overbelast raken en volledig geoptimaliseerd zijn voor uw hosting zaken.

Klantgerichtheid

Onze klanten staan altijd centraal, we beschikken over korte lijnen waarbij elke klant snel, vriendelijk en persoonlijk wordt benaderd.

Transparantie

Wij vinden het belangrijk om open en eerlijk te zijn in onze communicatie. We leggen op een transparante manier verantwoording af over onze productkeuzes en bedrijfsvoering

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als partner van MVO Nederland draagt Qweb met al haar bedrijfsactiviteiten actief bij aan Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij zorgen voor een goed evenwicht tussen onze bedrijfsactiviteiten en het belang van mens en milieu. Dit doen wij door verschillende goede doelen te ondersteunen maar hiernaast moedigen wij onze klanten ook aan om gebruik te maken van energiezuinige servers. Overigens worden al onze servers in 100% groene datacenters gehost.

Kwaliteit

Onder kwaliteit verstaan wij niet alleen de kwaliteit van onze producten, wij streven ernaar om onze werkzaamheden af te stemmen op het bereiken van één doel; tevreden klanten.

Qweb - MVO


Managed hosting diensten

Alle diensten die bij Qweb worden aangeboden zijn ‘Managed’, dit betekent dat wij het beheer van uw hosting diensten uit handen nemen. Het beheer van uw server vergt veel tijd en expertise, en wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk tijdbesparing is voor uw onderneming. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring in het beheren van servers weten wij precies wat u nodig heeft. Hierdoor bent u verzekerd van professioneel beheer en kunt u zich met een gerust hart focussen op uw core business.


Technieken

Qweb integreert het beste netwerk en technologie, onze servers zijn voorzien van hoge snelheid en continuïteit. Wij focussen ons voornamelijk op Linux, Windows en VMware technologie en daarbij beschikken we over redundante netwerken. Daarnaast beschikt Qweb ook over een eigen ontwikkeld Magento hosting platform en worden al onze diensten dubbel uitgevoerd in datacenters; Dataplace en Switch Datacenters.

Qweb - Techniek    Qweb - Techniek

Ervaren en professionele helpdesk

Wij zijn een voorstander van heldere communicatie en persoonlijke benadering. Daarom wordt hier veel aandacht aan besteed. Wij beschikken over een professionele en snelle helpdesk die uitstekende kennis heeft over Linux, Windows, VMware en Magento hosting. Dit wordt uiteraard op een eenvoudige manier doorvertaald aan zowel technische als minder technische klanten.