Proud to be special

Heeft u een vraag? Wij bellen u graag terug

  Registreer nu uw domeinnaam vanaf € 8,- per jaar!
  • Home
  • Reviews
  • vakantiehuis-frankrijk.nl: Goede service, kwaliteit en stabiliteit

Review van vakantiehuis-frankrijk.nl: Goede service, kwaliteit en stabiliteit

12-02-2013
4
vakantiehuis-frankrijk.nl
12-02-2013

Goede service, kwaliteit en stabiliteit
Wij zitten nu meer dan 10 jaar bij Qweb en eigenlijk zegt dit al genoeg. De mensen van Qweb zijn vriendelijk, kundig en behulpzaam. Het is in het verleden echter niet altijd even goed bij Qweb gegaan. Vandaar dat ik deze review 'slechts' met 4 sterren waardeer maar ook omdat ik vermoedelijk niemand ooit een 10 zal geven. Ook mijn allerliefste vrouw niet! Nobody is perfect!

Over het laatste jaar heb ik overigens geen noemenswaardige klachten en ik heb ook een goed gevoel over de toekomst! Met het nieuwe ingevoerde transparante beleid verwacht ik dat de dienstverlening op een hoog niveau zal blijven. Ik heb ook de indruk dat nu goed wordt geïnvesteerd in apparatuur en medewerkers.

De prijsstelling is hier dan ook naar maar voor goede kwaliteit moet nu eenmaal betaald worden. Ik blijf echter wel altijd kritisch en ik trek aan de bel wanneer ik denk dat er iets niet goed gaat. De snelheid waarmee foutjes dan worden hersteld is uitzonderlijk goed en gemaakte afspraken worden goed nagekomen. Ik kan Qweb iedereen van harte aanraden.www.vakantiehuis-frankrijk.nlDé organisatie voor particuliere verhuur en verkoop van huizen in Frankrijk.


Schrijf uw review