Proud to be special

Direct bereikbaar op: 088 - 2 088 088

Direct online met je eigen website, controleer nu!
WWW.
WWW.

Magento Optimalisaties

Qweb - CSS comprimeren voor snellere laadtijden

CSS en HTML comprimeren voor snellere laadtijden

Een relatief eenvoudige oplossing voor het versnellen van uw website is het minifyen (verkleinen) van Javascript CSS en HTML. Hiermee worden overbodige code’s (zoals tabs, enters en commentaar) voor de browser verwijderd. U zult merken dat het inpakken van Javascript en CSS enorm veel ruimte scheelt waardoor de laadtijd van uw webshop wordt geminimaliseerd.

Qweb - Magento Memcache

Magento Memcache mooie performance boost

Normaliter wordt veelgebruikte content vaak bewaard op een harddisk, maar met de Magento Memcache methode wordt uw content bewaard in het geheugen van een server. Dit zorgt ervoor dat Magento sneller uit de cache kan lezen en tegelijkertijd sneller naar de cache kan schrijven. Door het inschakelen van Memcache zult u merken dat uw webshop een performance boost krijgt.

Qweb - Continuous Data Protection Idera

Continuous Data Protection van R1Soft (Idera)

Qweb maakt standaard een database backup en daarnaast wordt er ook dagelijks een full backup gemaakt van al uw gegevens waarbij uw bestanden na de laatste full backup op incrementele wijze standaard 14 dagen worden bewaard. Wij kunnen uw data op aanvraag zonder additionele kosten ook 30 dagen bewaren, echter kan de afgenomen backup ruimte dan wel sneller vol raken. Wilt u liever kortere restore tijden? Met de Continuous Data protection van Idera wordt uw data continue (om de 5 minuten) opgeslagen. Wanneer u te maken heeft met dataverlies kunt u in tegenstelling tot dagelijkse backups uw data van 5 minuten terug restoren.