Proud to be special

Direct bereikbaar op: 088 - 2 088 088

Direct online met je eigen website, controleer nu!
WWW.
WWW.

Features

Qweb - MySQL Query cache

MySQL query cache voor snellere zoekresultaten

Om de performance van uw Magento webshop te vergroten maken wij op al onze Magento severs gebruik van de MySQL query cache. Bij deze methode wordt in de query cache zowel de query als het resultaat ervan in het geheugen opgeslagen. Wanneer een bezoeker op uw website dezelfde opdracht geeft, dan haalt MySQL het resultaat uit het geheugen in plaats van de schijf. Hierdoor krijgen uw bezoekers de resultaten van de zoekopdrachten veel sneller te zien.

Qweb - PHP Caching methode

PHP caching methode: APC (Alternative PHP cache)

Wij passen op al onze Magento servers de APC caching methode toe. APC staat voor Alternative PHP Cache en is een geweldige caching methode voor PHP. Deze techniek zorgt ervoor dat de gegevens die u cached in het geheugen blijven. Hierdoor kunt u sommige gegevens uit het geheugen halen in plaats van een nieuwe zoekopdracht op te geven. Als gevolg hiervan wordt uw webpagina veel sneller geladen wanneer uw bezoekers uw pagina bezoeken.

Qweb - Expires header

Expires header voor de versnelling van stijlelementen

De waargenomen snelheid van uw webshop is niet alleen voor u als shop eigenaar belangrijk maar ook voor uw bezoekers. Snelle laadtijden, snelle weergave van afbeeldingen en eenvoudig kunnen bestellen oftewel "de shopping experience" haalt de bezoeker over de streep. Om de snelheid van uw Magento webshop te verbeteren zetten wij Zlib Output compressie aan in Apache. Dit zorgt ervoor dat de bestanden van uw webshop goed worden ingepakt. Hierdoor hoeft de browser van uw bezoekers minder te downloaden. Afbeeldingen en stijlelementen worden in bliksemsnelheid weergegeven voor uw bezoekers.

Qweb - Firewall

Firewall beschermt uw webshop tegen onveilig verkeer

De krachtige firewall van Qweb beschermt uw Magento webshop tegen spamberichten en kwaadaardige aanvallen zoals SQL injecties en DDoS aanvallen. Online bedreigingen worden automatisch gedetecteerd en aanvallen op uw webshop worden onmiddellijk geblokkeerd. Daarnaast beschikt de firewall van Qweb over een browser integriteit check, hiermee wordt gecontroleerd of de website via een browser bekeken wordt. Indien er ongewenste bezoekers zijn dan worden deze onmiddellijk geblokkeerd.