Artikel 'Wat is PHP? '.

PHP (Hypertext Preprocessor) is een server-side scriptingtaal te vergelijken met Perl, Python en Ruby Met PHP is het mogelijk object en functiegeorienteerd te programmeren als in Java en C++. Wij bieden PHP aan op onze Linux Webhosting Servers.
Verder kan PHP nauw samenwerken met HTML en kan PHP ook gebruikt worden in samenwerking met een MySQL Database. Met PHP kan dan informatie uit een MySQL database worden opgehaald en weer in de database opgeslagen worden.