Artikel 'Wat is ASP.NET? '.

ASP.NET is de opvloger van ASP (Active Server Pages) en het .NET (dot NET) Framework van Microsoft.
ASP is net als PHP een server-side scriptingtaal. Wij bieden ASP.NET aan op onze Windows Webhosting Servers.
ASP.NET kan ook nauw samenwerken met HTML en kan ASP.NET ook gebruikt worden in samenwerking met een MS-SQL Database. Met ASP.NET kan dan informatie uit een MS-SQL database worden opgehaald en weer in de database opgeslagen worden.