Artikel 'Hoe moet ik mijn FTP instellen? '.

Om verbinding te maken via FTP moet u een aantal configuraties instellen in het FTP programma dat u gebruikt.
Hier vult u de volgende instellingen in.

H
ost name:
 Dit is uw domeinnaam ( bijvoorbeeld qweb.nl )
User name: Dit is de FTP username die u van ons per mail heeft gekregen.
Password: Dit is het FTP wachtwoord die u van ons per mail heeft gekregen.

Let u er wel op dat als de verbinding mislukt of de passive mode in uw FTP programma uit staat? Dit verschilt per FTP programma waar u dit kunt instellen.
En wat ook een oorzaak kan zijn is uw firewall.