Artikel 'Hosted Exchange account configureren in Outlook. '.

Indien u beschikt over een Hosted Exchange account bij ons kunt u dit ook instellen in uw Outlook.
Hieronder kunt u zien hoe dit uitgevoerd moet worden.

1. Ga naar Start > Configuratiescherm > E-mail.

2. Klik hier op de knop E-mailaccounts.

3. Bij het scherm wat u nu ziet klikt u op de tabblad E-mail en daarna op de knop Nieuw.

4. U wordt gevraagd om een E-mail service te kiezen.
Klik hier op Microsoft Exchange en daarna op de knop Volgende.

5. Vul hier uw accountgegevens volledig in.
Als u klaar bent klikt u op de knop Volgende.

6. De Exchange serverinstellingen worden automatisch door Outlook opgehaald. Als dit klaar is, kunt u op voltooid klikken. Vervolgens ziet u het scherm E-mailaccounts weer en hier ziet u uw e-mail adres staan. Klik op de knop Als standaard instellen om uw e-mail adres de standaard te maken voor het versturen/ontvangen van e-mails.

Nu kunt u in Outlook uw e-mail ontvangen en versturen met uw Hosted Exchange account!